INGREDIENTS: Una làmina de massa brisa, 3 ous, 200 grams de formatge fresc, 100 ml. de suc de llimona, ratlladura de llimona, ossos de gominola, xocolata desfeta, 50 grams de sucre i 50 ml. de llet.
ESTRIS: Un bol, una batedora i una safata de forn.
PREPARACIÓ:
- Separa els rovells de les clares.
- Posem la làmina de massa a una safata, i la fiquem al forn 20 minuts a 200 graus.
- Mentrestant barregem els ous, el sucre, la llet, el suc de llimona, el formatge, i afegim una mica de ratlladura de llimona.
- Batem les clares a punt de neu.
- Afegim les clares a la barreja anterior de forma envolvent.
- S'ha de treure la massa del forn, a la base li posem xocolata desfeta, la deixem que es refredi una mica.
- Fiquem sobre la massa la barreja de formatge.
- Fiquem al forn fins que es qualli. Aproximadament 20 minuts més.
BON PROFIT!
S
Ens apuntem a la festa il.legal d'óssos!!!
ResponEliminaDe part de tots els mestres una forta abraçada i un petó per l'Aram.
Tienen pinta de estar para chuparse los dedos...
ResponElimina