dilluns, 13 d’abril del 2020

GABRIEL: PANQUEQUES










INGREDIENTS
Una tassa de farina, dos ous, una tassa de llet, una mica de canyella, mantega amb sal, pastanaga, crema de cacau.


ESTRIS DE CUINA
Un plat, una cullera, un ganivet, una paella, una espàtula i la batidora.

RECEPTA
Netegem, pelem i tallem la pastanaga en trossets prims i els fiquem a la batedora, juntament amb la clara i el rovell dels ous i ho batem tot.

Barregem la farina amb una mica de canyella i la posem a la batedora amb una cullera.
Entre cullera i cullera hem de tirar un raig de llet. Tornem a batre fins que sembli un batut. 
Posem la paella al foc i després posem  una mica de mantega a la paella fins que es desfaci.
Tirem un raig de la barreja que hem fet a la batedora a la paella fins omplir tota la superficie. Deixem que es faci per un costat fins que es formi una mena de truita fina i després li donem la volta amb l’espàtula perquè es faci per l’altre costat i la treiem i la posem a un plat.

Després, amb un ganivet, posem crema de cacau al panqueque, l’emboliquem i ens el cruspim.




1 comentari: