dimarts, 21 d’abril del 2020

CAROLINA: CREPS

Ingredients:

125 gr. de farina, 2 ous, 250 ml. de llet, 50 gr. de mantega, 5 gr. de sucre, un polsim de sal.

Estris:

Batedora, pot per batre, paella i un plat.

Preparació:

1. Posem tots els ingredients en un pot i ho barregem amb la batedora. Després ho deixem reposant a la nevera durant una hora.
2. Passat aquest temps, ho treiem i posem una paella al foc amb una mica de mantega. Quan estigui desfeta anem afegint petites quantitats de masa fins que es dori per un costat. Després li donarem la volta hi farem el mateix per l’altre costat. 
3. Ja tenim la nostra creep preparada, només queda emplatar-la i decorar-la al gust…

BON PROFIT!!!

1 comentari:

  1. Uns creps deliciosos!
    Com ens agrada que continueu compartint amb tots plats de cuina en família!
    Els mestres us envien (Carlona i Isabel) un fort petó.

    ResponElimina