dijous, 16 d’abril del 2020

NICOL: CREMA DE CARBASSA





INGREDIENTS: 100gr. de ceba, 100gr. de porro, 30 gr. d’oli d’oliva, 600 gr. de carbassa pelada i a trocets, 100 gr de pastanaga també pelada i a trocets, 280 ml. (aproximadament) d’aigua, 1⁄2 culleradeta de sal.

ESTRIS: Un ganivet, una cullereta, una paella, una olla, un pot, la batedora i un plat fondo.

PREPARACIÓ: 
1-Sofregim durant cinc minuts la ceba i el porro a foc lent.
2-Bullim la carbassa i la patata amb la sal durant 20 minuts.
3-Després barregem tots els ingredients en un pot i ho batim amb la batedora i, ja tenim la sopa preparada per menjar-la calentona...

...BON PROFIT!!!

1 comentari:

  1. Hola Nicol! Els mestres t'enviem un petó molt fort.
    A mi m'encanta la sopa de carbassa. Avui la faré per sopar!
    Gràcies.

    ResponElimina