dijous, 16 d’abril del 2020
NICOL: CREMA DE CARBASSA
INGREDIENTS: 100gr. de ceba, 100gr. de porro, 30 gr. d’oli d’oliva, 600 gr. de carbassa pelada i a trocets, 100 gr de pastanaga també pelada i a trocets, 280 ml. (aproximadament) d’aigua, 1⁄2 culleradeta de sal.
ESTRIS: Un ganivet, una cullereta, una paella, una olla, un pot, la batedora i un plat fondo.
PREPARACIÓ:
1-Sofregim durant cinc minuts la ceba i el porro a foc lent.
2-Bullim la carbassa i la patata amb la sal durant 20 minuts.
3-Després barregem tots els ingredients en un pot i ho batim amb la batedora i, ja tenim la sopa preparada per menjar-la calentona...
...BON PROFIT!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Hola Nicol! Els mestres t'enviem un petó molt fort.
ResponEliminaA mi m'encanta la sopa de carbassa. Avui la faré per sopar!
Gràcies.