INGREDIENTS:
100g de colacao.
150g de farina.
100g de sucre.
2 ous.
125ml de llet.
100g de mantega.
Una culleradeta d’extracte de vainilla.
10g de llevat.
Un pessic de sal.
ELABORACIÓ:
1.-En un bol posem els ous juntament amb el sucre i batem fins blanquejar y despres afegim la llet a poc a poc, vainilla i la mantega prèviament fosa sense deixar de batre.
2.-D’ altra banda pasarem en un bol els ingredients secs (farina, colacao, llevat i sal) i ho barregem tot.
3.-Afegim els ingredients secs al batut, els afegim amb moviments envoltats, ha de quedar una crema fina i sense grumolls.
4.-Preparar el motlle amb farina i mantega i coure al forn a 180º drurant 45 minuts.
5.- Cobertura: 100ml de nata, 25g de mantega, 100g de xocolata negra i una mica de xocolata blanca per decorar. Escalfem la nata en un cassó, afegim la
xocolata negra fins a aconseguir una crema, quan estigui a punt la posem sobre el pa de pessic.
Ratllar la xocolata blanca i escampar-la per sobre.
Que bé, pastís de Colacao!!!
ResponEliminaEls mestres t'enviem una abraçada forta i un petó!