dilluns, 13 d’abril del 2020
CLAUDIA: NATILLAS "A lo Claudia & a lo loco"
INGREDIENTS: 1 litre de llet, 200 gr. de sucre, 7 rovells d'ou, 25 gr. de farina de blat de moro refinada, 1 canonet de canyella i 1 tros de pell de llimona.
ELABORACIÓ:
Diluïu els rovells d'ou i la farina en una tassa de llet freda. En una cassola, bulliu la llet amb el sucre, la canyella i la llimona. Després de 3 minuts, afegiu-hi la tassa dels rovells. Coleu-ne la barreja i torneu-la a posar al foc. Sense deixar de remenar, espereu que arrenqui el bull altra vegada. Retireu-la del foc, escampeu la crema en una plata i deixeu-la refredar.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Quina pinta més bona tenen aquestes natilles!!! Semblen delicioses!
ResponEliminaUn petó i una forta abraçada de part dels mestres.