dilluns, 20 d’abril del 2020

ISABELLA: ROSCA DE PASQUA (ARGENTINA)


INGREDIENTS: 
Rosca de Pasqua
500 gr de farina, 30g de llevat, 250 ml de llet, 2 ous, 1 cullerada d'essència de vainilla, 100g de mantega i 130g de sucre,
Crema pastissera
500 ml de llet, 4 rovells d'ou, 130g de sucre, 50 g de maizena i 1 cullerada d'essència de vainilla.

COM FER LA TARTA:
Rosca de Pasqua
- Col.locar en un bol la farina amb el llevat i la llet.
- Després afegir els ous, l'essència de vainilla i el sucre.
- Barrejar bé tot. Per últim, afegir la mantega i continuar barrejant amb la massa.
- Deixar reposar una hora.
- Després col.locar en un motlle i ficar al forn 180º uns 40 minuts.
Per fer la crema de pastisseria
- Bullir la meitat de la llet.
- Barrejar en un recipient l'altra meitat amb els altres ingredients i col.locar-los a la llet bullida.
- Remenar fins que s'espesi i retirar del foc.


1 comentari:

  1. Quina pinta més bona que té aquesta rosca de Pasqua!
    Els mestres t'enviem un petó ben fort i una abraçada!

    ResponElimina