dimarts, 21 d’abril del 2020

CARME: "LECHE FRITA"



INGREDIENTS: 1 l de llet, 4 sobres de flam “Potax” o el que més t’agradi, una miqueta de pell de llimona, oli de gira-sol, una branca de canyella, canyella en pols, 5/6 cullerades soperes de sucre, farina i dos ous.

ESTRIS: un plat fondo, un cassó, una paella, forquilla, espàtula de goma i una safata o recipient per refredar el flam.


PREPARACIÓ: 
Reservem un got de llet freda per dissoldre els quatre sobres del flam. La resta de la llet la fiquem en un cassó a bullir juntament amb la canyella en branca, el sucre i la pell de la llimona.
Després d’una estona bullint caldrà afegir el got de llet amb els sobres de flam dissolts. Remoure ràpidament i treure del foc.
Ficar el flam en una safata o recipient fent que quedi una capa de flam gruixuda d’uns 2 cm aproximadament. Deixar-lo refredar durant unes hores. 
- Quan estigui ben fred, tallar el fam en porcions rectangulars.
- Arrebossar els trossos primer amb l’ou batut i després amb la farina. A continuació, fregir amb l’oli.
- Un cop estiguin daurats, els passarem per un plat de sucre i canyella en pols.

JA TE’LS POTS MENJAR QUAN VULGUIS! BONSÍSSIMS!!!

1 comentari: