INGREDIENTS: 1 l de llet, 4
sobres de flam “Potax” o el que més t’agradi, una miqueta de pell de llimona, oli
de gira-sol, una branca de canyella, canyella en pols, 5/6 cullerades soperes
de sucre, farina i dos ous.
ESTRIS: un plat fondo, un cassó,
una paella, forquilla, espàtula de goma i una safata o recipient per refredar el
flam.
PREPARACIÓ:
- Reservem un got de llet freda per
dissoldre els quatre sobres del flam. La resta de la llet la fiquem en un cassó
a bullir juntament amb la canyella en branca, el sucre i la pell de la llimona.
- Després d’una estona bullint caldrà
afegir el got de llet amb els sobres de flam dissolts. Remoure ràpidament i
treure del foc.
- Ficar el flam en una safata o recipient
fent que quedi una capa de flam gruixuda d’uns 2 cm aproximadament. Deixar-lo
refredar durant unes hores.
- Quan estigui ben fred, tallar el fam en
porcions rectangulars.
- Arrebossar els trossos primer amb l’ou
batut i després amb la farina. A continuació, fregir amb l’oli.
- Un cop estiguin daurats, els passarem
per un plat de sucre i canyella en pols.
JA TE’LS POTS
MENJAR QUAN VULGUIS! BONSÍSSIMS!!!
Us recomano aquest postre! Està boníssim!!!
ResponEliminaUn petó a tots!!!