dimecres, 1 d’abril del 2020

BRUNO: MAGDALENES DE PASTANAGA I XOCOCATA

INGREDIENTS:
- 280 g de sucre (jo vaig utilitzar 160g de dàtils remullats i 120 de sucre de coco)
- 10 tires de pell de taronja (només la part taronja)
- 400 g de pastanaga tallada a trossos
- 4 ous
- 240 g de oli d’oliva
- 250 g de farina d’arròs
- 2 culleradetes de bicarbonat
- 2 culleradetes de llevat químic en pols
- 1 ½ culleradetes de canyella molta
- ½ culleradeta de nou  moscada molta
- ¼  culleradetes de sal
- Xocolata el que més t’agradi, picat en trossets petits
PREPARACIÓ:
1. Escalfa el forn a 180°C.  
2. Prepara els motllos per quan ho tinguis tot preparat, si els motllos no son de silicona unta’ls amb mantega perquè no s’enganxin.
3. Si utilitzes dàtils com jo en comptes de sucre, els has de deixar 15 minuts en aigua calenta, després li treus l’aigua i l’utilitzes com si fos sucre.
4. Tritura el sucre amb pell de les taronges que teníem reservades
5. Pela i talla les pastanagues.
6. Afegeix a la barreja anterior la pastanaga tallada en trossos i torna a triturar.
7. Afegeix els ous i torna a barrejar.
8. Ara incorpora la farina, el bicarbonat, el llevat químic la canyella, la nou moscada la sal i torna a barrejar.
9. Afegeix el xocolata que hem picat prèviament.
10. Agafa una espàtula i acaba de barrejar.
11. Posa en els motllos que tinguis (jo ho het amb motllos de magdalenes i de donuts).
12. Fica en el forn durant uns 15 minuts aproximadament. Per saber si ja estan només has de punxar amb un escuradents i si surt net ja pots treure-les del forn i deixar que es refredin
13. Per últim gaudeix d’elles en família.

1 comentari:

  1. Segur que estaven boníssimes!!!
    Els mestres t'enviem una abraçada i un petonàs.

    ResponElimina