diumenge, 19 d’abril del 2020

BEGOÑA: FIDEUS XINESOS AMB POLLASTRE AL CURRI





Ingredients:

Un paquet de fideus xinesos, les fulles llargues de les cebes tendres, un pot de barreja de bolets, dos pits de pollastre,
oli d’oliva, sal, pebre blanc i curri.

Estris:

Una paella gran, un ganivet, una espàtula de fusta, una olla i un colador.

PREPARACIÓ:

- Tallem a trossos petits el tronc de les cebes tendres (la ceba no), els posem al colador i els rentem bé amb aigua.
Mentre deixem que s’escorri la ceba, tallem els pits de pollatre en forma de daus petits.

- Cobrim la paella amb oli i la posem al foc. Quan l’oli estigui calent posem a fregir en el següent ordre els ingredients:
primer els daus de pollastre, uns minuts més tard el remenat de bolets i, per últim  els talls de ceba tendra. Un cop
estiguin tots els ingredients afegim sal, pebre i curri al gust, ho remenem amb l’espàtula i deixem que es vagi fregint fins
que quedi tot ben dauradet.

- A part posarem l’olla al foc amb 2 litres d’aigua ( per 250 gr. de fideus) una mica de sal i curri. Quan l’aigua comenci a
bullir, retirem l’olla del foc, afegim els fideus, remenem i ho deixem reposar. Passats 4 minuts escorrim els fideus al
colador.

- Finalment només queda abocar els fideus als ingredientts de la paella, barrejar-ho i deixar que s’acabi de fer un parell
de minuts més.

Plat preparat, plat acabat...BON PROFIT!!!


* El pollastre pot ser substituit per allò que més us agradi (vadella, gambes….).

1 comentari:

  1. Ufff, ja saps qua a tots ens agraden els fideus!
    Quan s'acabi el confinament anirem a menjar-ne uns!
    Els companys t'enviem un petó!

    ResponElimina