dimarts, 31 de març del 2020

ANDREA: PALMERES DOLCES


INGREDIENTS: pasta de full rectangular i 150 g. de sucre aproximadament.


ESTRIS: Paper antiadherent, ganivet, cullera i safata de forn.


PREPARACIÓ:
1. Escalfem el forn a 200ºC.
2. Posem la meitat del sucre sobre el paper antiadherent i l’escampem amb la cullera formant un rectangle (de la mida de la nostra pasta de full).
3. Col·loquem la pasta de full estirada sobre el sucre, li afegim l’altra meitat de sucre per sobre i la repartim amb la cullera. 
4. Enrotllem la pasta de full pels dos costats, aixafant una mica, fins que ens quedi un rotllo.
5. Tallem trossets (d’un dit de gruix aproximadament) amb el ganivet.
6. Posem el paper antiadherent a la safata de forn i col·loquem les palmeres separades, ja que després creixeran.
7. Fiquem la safata al forn a 200ºC durant uns 15 minuts aproximadament.
8. Quan les palmeres estiguin una mica daurades, les girem i apaguem el forn. 
9. Les deixem a dins uns 2 o 3 minuts i les retirem del forn.


BON PROFIT!

1 comentari:

  1. Avui els mestres estem molt golafres!!! També volíem compartir les palmeres dolces de l'Andrea!!!
    Un petonàs també per l'Andrea! Quina bona pinta tenen! M'encanten les palmeretes...

    ResponElimina