dissabte, 18 d’abril del 2020

ÈRIK PORTA: PA DE PESSIC DE IOGURT AMB XOCOLATA



INGREDIENTS: 
3 ous, 1 iogurt de llimona, 1 mida de iogurt d'oli d'oliva, 1 1/2 mides de iogurt de sucre, 3 mides de iogurt de farina, 1 sobre de llevat i 1 tableta de xocolata amb llet.

ESTRIS: 
1 bol de plàstic, 1 recipient de vidre apte pel foc, batedora, esprai antiadherent alimentari i forn.

PREPARACIÓ:
- Afegim tots els ingredients al bol de plàstic menys la xocolata.
- Barregem amb la batedora durant dos minuts.
- Engreixem el recipient de vidre. I afegim tota la massa al recipient.
- Fem a trossets petits la tableta de xocolata i escalfem forn a 180º.
- Afegim la meitat de la xocolata a la massa.
- El pa de pessic ha d'estar uns 35-40 minuts al forn.

I JA EL TENIM, A GAUDIR DEL BERENAR!!!

1 comentari: