diumenge, 19 d’abril del 2020

AROA: PA DE PESSIC AMB IOGURT




Ingredients:
1 iogurt, 3 ous, 2 mides de sucre (amb el got del iogurt), 3 mides de farina (amb el got del iogurt), pell de llimona ratllada, 1 mida d’oli (amb el got del iogurt) i un sobre de llevat.

Estris: 
Un bol, un ratllador, una batedora i una safata de forn.

Preparació:
1. Posem els ous en un bol i els barregem amb el iogurt, afegim l’oli i seguim barrejant.
2. Afegim les dues mides de sucre i seguim barrejant. Ratllem la pell d’una llimona i tornem a barrejar-ho tot. Afegim el llevat fins que estigui ben dissolt.
3. Afegim les tres mides de farina a poc a poc a l’hora que anem barrejant-ho tot fins que quedi ben barrejat.
4. Greixem una safata de forn, aboquem la barreja i ho posem al forn, que abans hem hagut de pre-escalfat a 170º, durant 30 minuts.

1 comentari: