dimarts, 7 d’abril del 2020

MARIA: "COOKIES BROWNIE"



INGREDIENTS: 50 g de farina de rebosteria, 20 g de cacau pur en pols, ¼ de cullereta de sal, 1 cullereta de llevat químic en pols, 150 g de xocolata fondant, en trossos, 30 g de mantega, 150 g de sucre, 1 cullereta de vainilla líquida, ½ cullereta de cafè soluble, 2 ous I 100 g de perletes de xocolata.
ESTRIS: Safates de forn, batedora, 3 bols, 1 cullereta, microones, paper de forn i llengua de silicona per  barrejar.
PROCEDIMENTS:
Preescalfeu el forn a 190 °. Forreu 2 safates de forn amb paper de forn i reservar.
Poseu en un bol la farina, el cacau pur, la sal i el llevat i barregeu amb la llengua de silicona Reserveu.
En un altre bol afegiu la mantega i la xocolata fondant ,fiqueu al microones a màxima potència fins que estigui fos del tot. 
En un altre bol poseu el sucre, la vainilla, el cafè soluble i els ous, ho batem tot bé. Després afegim la xocolata fosa i barregem .Afegim també la barreja de farina i cacau reservada i batem .Després afegim  les perles de xocolata i barregem de nou amb la llengua de silicona.
Amb una cullereta, agafem porcions de massa de la mida d'una nou i les posem en les safates preparades amb el paper.
Les ficarem al forn en tandes de dues durant 8-9 minuts, després les deixarem refredar i quan estiguin fredes les ficarem en un recipient per a galetes i a menjar.

1 comentari:

  1. Impressionants! Quina bona pinta!
    Que bé que et queda el barret de cuinera!
    Una forta abraçada i un petó.

    ResponElimina