Ingredients:
200 gr d'atmetlles mòltes, 200 gr de sucre, la pell ratllada de mitja llimona, 4 ous, manteca, una mica de canyella i molt de sucre glas.
Estris:
Batedora, motllo rodó de 22 q 28 cm de diàmetre (millor si es desmontable), una cullera, forn i plantilla de creu de santiago (opcional).
Preparació:
1. Pre-escalfem el forn a 170 º.
2 . Barregem el sucre amb els ous i ho fem batre durant un parell de minuts.
3 . Afegim les atmetlles mòltes, la llimona, la canyella i ho tornem a barrejar acuradament fins que
estigui completament integrada.
4 . Posem la barreja en el motllo engreixat amb la manteca i ho feiquem al forn durant 30-35 minuts
a 70 º. Passat aquest temps el deixem refredar i el desmotllem (opcional).
5 . Decorem el pastís posant la sil·lueta d'una creu de Santiago i espolvoregem amb sucre glas per
sobre.
BON PROFIT!!!
Segur que estava molt bo!!!
ResponEliminaUn petonet i una forta abraçada de part dels mestres.