dissabte, 11 d’abril del 2020

ROSÓ: ROSQUILLES DE SETMANA SANTA



INGREDIENTS:
- 2 OUS
- 150 gr (8 cullerades soperes) d’oli d’oliva suau
- 150 gr de sucre
- 40 gr (5 cullerades soperes) d’anís (licor)
- 600gr de farina
- 100gr (6 cullerades soperes) de suc de taronja natural
- 1 sobre de llevat en pols “Royal”
- Ratlladura de ½ llimona i ½ taronja
- Oli per fregir
- Sucre per arrebossar
ESTRIS:
- Bol
- Espàtula
- Batedora 
- Paella
PREPARACIÓ
Posem els 150 gr de sucre amb la ratlladura de llimona i taronja i barregem.
Afegim els 2 ous, el suc de taronja l’anís i els 150gr d’oli i batem amb la batedora.
Afegim la farina i el llevat i barregem amb l’espàtula amb força
Deixar reposar 30 minuts
Mullar les mans amb una mica d’oli, fer boletes amb la massa i fer-lis un forat al mig.
Fregir a la paella amb oli abundant i posar en paper absorbent per treure l’oli sobrant. 
Arrebossar amb sucre quan encara estan calentes.

BON PROFIT!!!

1 comentari: