- 6 ous
- 400g de pa de pessic
- 120g de sucre
- 500g de mascarpone
- Un got de cafè
- Cacau en pols
ESTRIS:
- Bol
- Batedora
- Cafetera
- Safata
PREPARACIÓ:
- Separem clares en un recipient i rovells en un altre recipient.
- A les clares hi afegim la meitat del sucre.
- Batem les clares fins a punt de neu.
- Als rovells hi afegim l'altra meitat del sucre i ho batem.
- Afegim el mascarpone als rovells i tornem a batre.
- Ara barregem les clares batudes i els rovells batuts, i amb una varilla ho barregem tot.
- En un recipient posem el got de cafè i dues cullerades petites de sucre i ho barregem bé
- Anem mullant els pans de pessic en l'aigua amb cafè, i els anem col·locant al recipient definitiu omplint tota la base.
- Ara posem per sobre tota una capa de la crema de mascarpone.
- Hi llencem per sobre una capa fina de pols de cacau.
- Tornem a repetir el procés: una altra capa de pans de pessic, una altra capa de crema de mascarpone, i la capa final de pols de cacau.
Fantàstic Raúl, quin tiramisú més bo! Estàs fet tot un cuiner!
ResponEliminaEls mestres t'enviem una abraçda i un fort petó.