dimarts, 12 de maig del 2020

SHELLY(1A): CARBASSÓ FARCIT DE CARN

INGREDIENTS: 

  • Carbassons
  • Ceba
  • Pebrots
  • Oli
  • Alls
  • Carn picada
  • Tomàquet fregit
  • Pebre
  • Formatge mozzarella
  • Sal

ESTRIS: Taula de tallar, ganivet, safata de vidre, cullera gran, olla i paella.

PREPARACIÓ:

  • Rentem els carbassons, els tallem per la meitat i els posem a bullir uns cinc minuts.
  • Retirem la carn del carbassó per fer de motlle i la conservem.
  • D'altra banda, preparem la carn picada. Piquem els pebrots, la ceba, els alls i ho triturem.
  • Posem una paella al foc amb una mica d'oli i sofregim. Quan estigui tot daurat, afegim la carn picada i la carn dels carbassons que teníem conservada.
  • Ho barregem tot i ho remenem. Li posem sal, pebre i una mica de tomàquet fregit.
  • Quan ja tinguem el farcit fet passem a emplenar els motlles de carbassons amb la carn picada preparada.
  • Els posem a la safata de vidre i a sobre dels carbassons farcits posem el formatge.
  • Llavors els fiquem al forn per gratinar uns deu minuts i JA HO TENIM PREPARAT!

BON PROFIT!!!




1 comentari:

  1. Boníssims els carbassons farcits de carn! Molt bé Shelly!
    Els mestres t'enviem una abraçada i un fort petó!

    ResponElimina