- Carbassons
- Ceba
- Pebrots
- Oli
- Alls
- Carn picada
- Tomàquet fregit
- Pebre
- Formatge mozzarella
- Sal
ESTRIS: Taula de tallar, ganivet, safata de vidre, cullera gran, olla i paella.
PREPARACIÓ:
- Rentem els carbassons, els tallem per la meitat i els posem a bullir uns cinc minuts.
- Retirem la carn del carbassó per fer de motlle i la conservem.
- D'altra banda, preparem la carn picada. Piquem els pebrots, la ceba, els alls i ho triturem.
- Posem una paella al foc amb una mica d'oli i sofregim. Quan estigui tot daurat, afegim la carn picada i la carn dels carbassons que teníem conservada.
- Ho barregem tot i ho remenem. Li posem sal, pebre i una mica de tomàquet fregit.
- Quan ja tinguem el farcit fet passem a emplenar els motlles de carbassons amb la carn picada preparada.
- Els posem a la safata de vidre i a sobre dels carbassons farcits posem el formatge.
- Llavors els fiquem al forn per gratinar uns deu minuts i JA HO TENIM PREPARAT!
BON PROFIT!!!
Boníssims els carbassons farcits de carn! Molt bé Shelly!
ResponEliminaEls mestres t'enviem una abraçada i un fort petó!