divendres, 8 de maig del 2020

MARC (1B): COC RÀPID DE XOCOLATA

INGREDIENTS:
  • 1 iogurt natural
  • 1 mesura de iogurt d’oli de gira-sol
  • 2 mesures de iogurt de farina
  • 1 mesura de iogurt de cacau soluble
  • 2 mesures de iogurt de sucre
  • 3 ous
  • 1 sobre de llevat químic
  • 1 mesura de nous partides en trossets. 

ESTRIS:
  • 1 bol
  • Batedora
  • Motlle

ELABORACIÓ:
  1. Barrejar tots els ingredients, menys les nous, en un bol amb l’ajut de la batedora elèctrica. Afegir les nous i barrejar-les amb la massa remenant amb una cullera
  2. En un motlle de fer pastissos, prèviament untat amb mantega u farina, posar la barreja anterior. 
  3. Coure el pa de pessic al forn a 180ºC durant 30-45 minuts.

1 comentari:

  1. Estava bo, veritat? Segur que ja no queda...
    Un petó molt fort i una abraçada de part dels mestres.

    ResponElimina