divendres, 8 de maig del 2020

JUAN (2A) I JOSÉ (2B): CRESTES DE POMA I CANYELLA

Ingredients:
  • paquet de crestes
  • 3 pomes
  • 50g de sucre
  • 1 culleradeta de canyella
  • 30g de mantega
  • oli

Elaboració:
Es pelen i tallen trossets petits les pomes.
Es posa a la paella mantega amb sucre, quan estigui desfet s'afegeix la poma, fins que estigui tova.
Després s'afegeix la canyella i es remou.
Es posa el farciment en les crestes i es tanca amb l'ajuda d'una forquilla i es pinten per sobre amb l'ajuda d'un pinzell.
Courem les crestes al forn a 200º durant aproximadament 10 minuts fins que estiguin lleugerament daurades.
Un cop fredes les arrebossarem sucre 

Bon profit.   👩‍🍳

1 comentari:

  1. Segur que estan molt bones!!! Felicitats!
    Els mestres us enviem una abraçada i un fort petó per cadascú.

    ResponElimina