dijous, 7 de maig del 2020

MARC (1B): "BIZCOCHO MARQUITUS"

INGREDIENTS:
  • 3 OUS 
  • 1  IOGURT
  • 3 MIDES DEL IOGURT  FARINA
  • 1 MIDA DEL IOGURT D’OLI
  • 2 MIDES DEL IOGURT DE SUCRE
  • 1 SOBRE DE LLEVAT

ESTRIS:
  • 2 BOLS
  • 1 BATEDORA
  • 1 CULLERA

PREPARACIÓ:
  1. Separar els rovells de les clares i batre les clares a punt de neu
  2. En un altre bol posarem els  rovells, el iogurt,la farina, l’oli, sucre, el llevat i ho barregem i afegim les clares a punt de neu.
  3. Al forn a 180º durant 30 minuts aproximadament.

PREPARAT PER MENJAR!

1 comentari:

  1. Ummm, quin pa de pessic més bo!!!
    Els mestres t'enviem una abraçada molt forta!!!

    ResponElimina