diumenge, 10 de maig del 2020

IKER (1B): BUNYOLS DE VENT


INGREDIENTS:

  • 125ml de llet
  • Ratlladura llimona
  • 50g de mantega
  • 1/2 cullerada de sal
  • Sucre
  • 75g farina de blat
  • 2 ous

ESTRIS:

  • 1 got per mesurar
  • 1 cassola
  • 1 colador
  • 1 espàtula
  • 1 paella
  • 1 balança
  • 2 culleres de postre

PREPARACIÓ:
1. Posem la llet i la ratlladura de llimona a escalfar en una cassola. 
2. Quan comenci a bullir la llet, la colem. 
3. Tornem a posar la llet al foc, i afegim la mantega, la sal i una cullerada de sucre. Deixem bullir tot fins que la mantega estigui totalment dissolta i apaguem el foc. 
4. Fiquem de cop tota la farina i barregem fins fer una massa homogènia. 
5. Barrejar la massa amb els ous. 
6. Agafem porcions de massa i les fregim. 
7. Per últim arrebossem els bunyols amb sucre.




1 comentari:

  1. M'encanten els bunyols de vent!
    Ho has fet molt bé!!!
    Els mestres tenim moltes ganes de tastar aquests bunyols. T'enviem un fort petó i una gran abraçada!

    ResponElimina