- 125ml de llet
- Ratlladura llimona
- 50g de mantega
- 1/2 cullerada de sal
- Sucre
- 75g farina de blat
- 2 ous
ESTRIS:
- 1 got per mesurar
- 1 cassola
- 1 colador
- 1 espàtula
- 1 paella
- 1 balança
- 2 culleres de postre
PREPARACIÓ:
1. Posem la llet i la ratlladura de llimona a escalfar en una cassola.
2. Quan comenci a bullir la llet, la colem.
3. Tornem a posar la llet al foc, i afegim la mantega, la sal i una cullerada de sucre. Deixem bullir tot fins que la mantega estigui totalment dissolta i apaguem el foc.
4. Fiquem de cop tota la farina i barregem fins fer una massa homogènia.
5. Barrejar la massa amb els ous.
6. Agafem porcions de massa i les fregim.
7. Per últim arrebossem els bunyols amb sucre.
M'encanten els bunyols de vent!
ResponEliminaHo has fet molt bé!!!
Els mestres tenim moltes ganes de tastar aquests bunyols. T'enviem un fort petó i una gran abraçada!