dimarts, 12 de maig del 2020

BRUNO (1B): PASTÍS DE PASTANAGA




INGREDIENTS:

  • 225g  de farina
  • 225g de sucre moreno
  • 250g de pastanaga
  • 5 ous
  • 15g de llevat en pols
  • 150ml d'oli
  • 4 g de canyella
  • 1g de nou moscada

ESTRIS: Bol, batedora, liquadora, motlle i paper vegetal.

PREPARACIÓ: 

  • Tallem i triturem la pastanaga amb l'oli.
  • Posem els ous en un bol amb sucre i batem 10 minuts.
  • Incorporem les pastanagues als ous amb moviments suaus.
  • A la barreja anterior li posem la farina, el llevat, la nou moscada i la canyella. Tot això a poc a poc i amb moviments molt suaus.
  • Folrem el motlle amb paper vegetal o posem mantega i farina.
  • Ara aboquem la preparació en el motlle i posem al forn durant 35 minuts a 180º


1 comentari:

  1. Quina bona pinta el pastís de pastanaga!
    Els mestres t'enviem una forta abraçada i un petó!

    ResponElimina