dimarts, 12 de maig del 2020

NEUS (1B): PA DE PESSIC DE IOGURT SENSE OU

INGREDIENTS:

  • 1 iogurt de llimona
  • 1 mesura de iogurt de llet sencera
  • 1 mesura d'oli d'oliva
  • 2 mesures de sucre
  • 4 mesures de farina
  • 1 sobre de llevat
  • ratlladura d'una llimona
  • una miqueta de suc de llimona i canyella

PREPARACIÓ:

  • Escalfem el forn a 180º i, mentre s’està escalfant barregem i batem tots els ingredients fins formar una massa uniforme (la farina i el llevat són els ingredients que podem posar al final per tal que s’integrin més fàcilment).
  • Untem amb mantega o fiquem una mica de farina en el motlle, i posem el pa de pessic que es faci al forn uns 35-45 minuts aproximadament.
  • Punxem amb un palet o ganivet per a comprovar que surt net i que ja tenim el pa de pessic fet.


1 comentari:

  1. Boníssim pa de pessic sense ou! Molt bé!
    Els mestres t'enviem una forta abraçada i un petonet!

    ResponElimina