NEUS (1B): PA DE PESSIC DE IOGURT SENSE OU
INGREDIENTS:
- 1 iogurt de llimona
- 1 mesura de iogurt de llet sencera
- 1 mesura d'oli d'oliva
- 2 mesures de sucre
- 4 mesures de farina
- 1 sobre de llevat
- ratlladura d'una llimona
- una miqueta de suc de llimona i canyella
PREPARACIÓ:
- Escalfem el forn a 180º i, mentre
s’està escalfant barregem i batem tots els ingredients fins formar una massa
uniforme (la farina i el llevat són els ingredients que podem posar al final
per tal que s’integrin més fàcilment).
- Untem amb mantega o fiquem una
mica de farina en el motlle, i posem el pa de pessic que es faci al forn uns
35-45 minuts aproximadament.
- Punxem amb un palet o ganivet per
a comprovar que surt net i que ja tenim el pa de pessic fet.
Boníssim pa de pessic sense ou! Molt bé!
ResponEliminaEls mestres t'enviem una forta abraçada i un petonet!