dijous, 7 de maig del 2020

PAU (1B): PASTÍS D'AMETLLES

INGREDIENTS:

  • 300g d’ametlla ratllada
  • Farina
  • 6 ous
  • Una llimona
  • 300g de sucre
  • Canyella en pols
  • Mantega
  • Un grapadet de pinyons


ESTRIS:

  • Un bol
  • Una vareta
  • Una espàtula
  • Un motllo


PREPARACIÓ:
  • Trenquem els ous i els fiquem dintre d’un bol.
  • Batem els ous i quan estan ven batuts afegim el sucre.
  • Ho barregem tot molt bé.
  • Seguidament afegim l’ametlla ratllada i continuem barrejant.
  • A continuació afegim una mica de canyella en pols i una mica de ratlladura de llimona.
  • D’altra banda, agafem la mantega i untem el motllo amb la mantega i espolvem amb la farina per a que no s’enganxi
  • Aboquem la barreja al motllo.  Amb l’espàtula ens ajudem per a que no ens quedi res al bol.  Posem per sobre de la barreja uns quants pinyons.
  • Agafem el motllo amb la barreja i la fiquem al forn uns 25 min a 200 ºC.
  • Un cop passat els 25 min, la traiem del forn i la deixem refredar.


Un cop refredada ja està preparada per menjar.  BON PROFIT !!!!!! 

1 comentari:

  1. Als mestres els hi agrada molt la teva recepta!!!
    Ja saps que li hauràs de fer una altra sense atmetlles per la Carme, jejeje.
    Un petó molt fort i una gran abraçada.

    ResponElimina