diumenge, 3 de maig del 2020

ADDISON: "TORTAS FRITAS"

INGREDIENTS:

  • 500 g de farina
  • 1 cullerada de sal
  • 2 cullerades d'oli
  • Aigua tèbia
  • 1 cullerada de pols Royal

ESTRIS:

  • Bol
  • Corró de fusta
  • Paella

PREPARACIÓ:

  • En un bol barregem la farina, la sal, la pols Royal i l'oli. 
  • A poc a poc anem incorporant l'aigua fins tenir una massa. 
  • Deixem reposar-la una hora a la nevera. 
  • Fem boletes de 50grs i amb l'ajuda d'un corró de fusta deixarem la massa molt fina. 
  • Li fem un orifici al mig i les fregim.
  • Després, podem menjar-les salades o dolçes (posant un polsim de sucre). 


BON PROFIT!!!!!

1 comentari:

  1. Genial rebre les teves receptes! Estàs treballant molt!!!
    Els mestres estem encantats veient com cuines.
    Demà pujaré al blog les teves empanades uruguaies. Un petó.

    ResponElimina