dilluns, 4 de maig del 2020

SHEILA (1A): BROWNIE

INGREDIENTS:
  • 150 grams de xocolata negra / postres
  • 200 grams de mantega
  • 150 grams de sucre
  • 80 grams de farina
  • 4 ous
  • 10 nous
  • Sucre glas per  a decorar / opcional.
  • Gelat de vainilla per acompanyar / opcional.

PREPARACIÓ:
  • Es fon la xocolata amb la mantega.
  • Els 4 ous es posen en un bol i poc a poc s'incorpora el sucre.
  • Es barreja la farina amb les nous i s'incorporen totes les altres barreges (xocolata + mantega, ous + sucre)
  • Enfornar 40 minuts a 180 graus.


A gaudir-lo..... 🥧🍫🍦

2 comentaris:

  1. Fantàstica la recepta! Com m'agrada la xocolata!
    Els mestres us envien una forta abraçada i un gran petó.

    ResponElimina