dilluns, 4 de maig del 2020

ADDISON: EMPANADES URUGUAIANES



INGREDIENTS:

  • 1 1/4 tassa de llet
  • 1 1/4 tassa d'aigua
  • 1 1/2 tassa d'oli
  • 15 g de sal
  • 95 g de farina


ESTRIS:

  • Bol
  • Corró de fusta
  • Paella


PREPARACIÓ:

  • Posar tèbia la llet, l'aigua i l'oli amb la sal.
  • Poc a poc anem incorporant la farina, fins fer una bola. 
  • Deixem reposar-la 30 minuts. 
  • Després amb el corró de fusta li donem forma rodona i plana. 
  • Omplim amb el farciment que més ens agradi: carn, crema de blat de moro, formatge, tòmaquet i alfàbrega, formatge de cabra,etc. 
  • Tanques l'ostra empanada amb una forquilla.
  • A continuació les fregim i a menjar. 


Bon Profit!!!!!!

1 comentari:

  1. Aquí les tens! Les empanades d'Uruguai de l'Addison!
    Moltes gràcies per participar tant en aquest blog de cuina.
    Un fort petó!!!

    ResponElimina