INGREDIENTS:
- 1 1/4 tassa de llet
- 1 1/4 tassa d'aigua
- 1 1/2 tassa d'oli
- 15 g de sal
- 95 g de farina
ESTRIS:
- Bol
- Corró de fusta
- Paella
PREPARACIÓ:
- Posar tèbia la llet, l'aigua i l'oli amb la sal.
- Poc a poc anem incorporant la farina, fins fer una bola.
- Deixem reposar-la 30 minuts.
- Després amb el corró de fusta li donem forma rodona i plana.
- Omplim amb el farciment que més ens agradi: carn, crema de blat de moro, formatge, tòmaquet i alfàbrega, formatge de cabra,etc.
- Tanques l'ostra empanada amb una forquilla.
- A continuació les fregim i a menjar.
Bon Profit!!!!!!
Aquí les tens! Les empanades d'Uruguai de l'Addison!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar tant en aquest blog de cuina.
Un fort petó!!!