Ingredients:
-1 iogurt de llimona
-1 mesura (amb el got de l'iogur) d'oli de girasol
-2 mesures (amb el got de l'iogur) de sucre
-3 mesures (amb el got de l'iogur) de farina
-3 ous
-1 sobre de llevat (16 g) en pols
-Mantega per greixar el motllo
-1 tauleta de xocolata
-Confiteria de xocolata i/o xarop de xocolata.
Estris:
Batedor, cullera, escorredora, bol gran, olla, got de iogur i motllo pel forn.
Preparació:
1-Pre-escalfem el forn a 180ºC
2- Fiquem el iogurt a dins del bol gran
3-Tamisem la farina amb ajut de l'escorredora.
4- Posem un olla en el foc (foc lent) i posem una mica de mantega i tirem la tauleta de xocolata a dins, fins que quedi desfeta.
5- Amb el got de l'iogurt fiquem en el bol, les mesures de sucre, de farina tamisada, el sobre de llevat, la xocolata desfeta i l'oli. (Batem amb el batedor cada cop que fiquem un nou ingredient)
6- Quan tinguem una massa homogènia i fina la bolquem en el motllo (previament li haurem untat amb la cullera uniformement la mantega)
7- Al forn 40 minuts i enllestit
8- Decorem al gust. Podem fer servir virutes de xocolata, xarop de xocolata, etc...
Pa de pessic de xocolata, boníssim! A més a més, heu fet dos! Quina sort!!!
ResponEliminaEls mestres enviem un petó ben fort pels dos cuiners!