De Salsa Especial:
- Ceba picada
- Maionessa 2 cullerades
- Mostassa 1 cullerades
- Cogombre picat (dulce)1 cullerada
- Condiment: 4 cullerades formades per: Pebre dolç, ceba en pols i all en pols.
De les hamburgueses:
- Pa d'hamburguesa
- Carn de hamburguesa
- Formatge cheddar en tall
- Enciam iceberg
- Ceba
- Cogombre (pepinillos dulces)
PREPARACIÓ:
- En una paella cuinem les hamburgueses amb una mica de sal, al punt que preferim.
- Fem la "salsa especial" barrejant tots els ingredients en un bol.
- Armem les nostres hamburgueses. Untem amb "la salsa especial", col-loquem una mica de ceba, cogombre al gust, a sobre posem el formatge cheddar i una mica de "salsa especial".
(I a gaudir d'un " Mcdonalds" a casa . Pots acompanyar-les amb patates fregides).
BON PROFIT!!!
FELICITATS!!! Aquí teniu la vostra sisena recepta!
ResponEliminaEls mestres t'enviem una abraçada i un fort petó!
Merci,maestres!!! :)
ResponElimina