dissabte, 16 de maig de 2020

RAÚL (1B): TIRAMISÚ

 INGREDIENTS
  • 6 ous
  • 400g de pa de pessic 
  • 120g de sucre
  • 500g de mascarpone
  • Un got de cafè
  • Cacau en pols

ESTRIS:
  • Bol 
  • Batedora
  • Cafetera
  • Safata


PREPARACIÓ:
  • Separem clares en un recipient i rovells en un altre recipient.
  • A les clares hi afegim la meitat del sucre.
  • Batem les clares fins a punt de neu.
  • Als rovells hi afegim l'altra meitat del sucre i ho batem.
  • Afegim el mascarpone als rovells i tornem a batre.
  • Ara barregem les clares batudes i els rovells batuts, i amb una varilla ho barregem tot.
Amb això hem aconseguit la crema de mascarpone :)
  • En un recipient posem el got de cafè i dues cullerades petites de sucre i ho barregem bé
  • Anem mullant els pans de pessic en l'aigua amb cafè, i els anem col·locant al recipient definitiu omplint tota la base.
  • Ara posem per sobre tota una capa de la crema de mascarpone.
  • Hi llencem per sobre una capa fina de pols de cacau.
  • Tornem a repetir el procés: una altra capa de pans de pessic, una altra capa de crema de mascarpone, i la capa final de pols de cacau.
Ja tenim la nostra recepta bona!

1 comentari:

  1. Fantàstic Raúl, quin tiramisú més bo! Estàs fet tot un cuiner!
    Els mestres t'enviem una abraçda i un fort petó.

    ResponSuprimeix