dimecres, 6 de maig del 2020

ÁLEX (1A): CREPS


INGREDIENTS:
- 125g de farina
- 2 ous
- Una mica de sal
- 250 ml. de llet
- 5g de sucre
- mantega
- Nocilla o el que més us agradi.

ESTRIS:
- Batedora
- Pinzell
- Paella
- Cullera

PREPARACIÓ:

  1. Posarem en el got dela batedora: la farina, sucre, els ous, una mica de sal, llet i una mica de mantega. I ho passarem per la batedora per tal que quedi una barreja una mica espesa, no ha de ser líquida.
  2. Deixarem reposar la massa, mentre posarem en el foc a escalfar la paella i untarem la base amb una mica de mantega per tal que la massa no s'enganxi.
  3. Quan la paella estigui ben calenta posarem una mica de massa que cobreixi tota la superfície, quan veiem que els costats estan daurats amb molt de compte donarem la volta al crep (molt de compte! que no es trenqui!).
  4. Quan ja estigui fet el posarem en un plat li posarem nocilla o sucre. O el que més ens agradi!
ESPEREM QUE US AGRADI!

1 comentari:

  1. Boníssims!!! Com ens agraden els dolços i els salats!
    Els mestres t'enviem un fort petó i una abraçada!!!

    ResponElimina