dilluns, 11 de maig del 2020

NADIA (1B): EMPANADES DE FORMATGE

INGREDIENTS:

  • 4 tasses de farina
  • 500g de formatge
  • 1 1/2 tassa d'aigua calenta
  • 1/2 cullerada de sal
  • 1/2l. d'oli

PREPARACIÓ:

  • Posar la farina dins d'un bol gran, al mig cal fer un forat per afegir poc a poc l'aigua calenta.
  • Afegir la sal i el sucre i barrejar-ho tot durant uns 10 minuts fins que tinguem una massa fina.
  • Posar a escalfar una cassola amb oli.
  • Estirar cada tros de massa fins que quedi ben prima.
  • Afegir el formatge ratllat a la meitat i tancar tota l'empanada ajuntant tots els seus extrems. Fer servir una forquilla per a tancar totes les unions o conatonades.
  • És molt important que l'empanada estigui ben tancada per tal que quan la fregim no s'escapi el formatge. Es fregirà uns 30 segons per cada costat.

I ja la tenim preparada per a servir!!!

1 comentari:

  1. De petita jo també en menjava a casa!
    Boníssimes!!!
    Els mestres t'enviem una forta abraçda i un petó!

    ResponElimina