- 4 tasses de farina
- 500g de formatge
- 1 1/2 tassa d'aigua calenta
- 1/2 cullerada de sal
- 1/2l. d'oli
PREPARACIÓ:
- Posar la farina dins d'un bol gran, al mig cal fer un forat per afegir poc a poc l'aigua calenta.
- Afegir la sal i el sucre i barrejar-ho tot durant uns 10 minuts fins que tinguem una massa fina.
- Posar a escalfar una cassola amb oli.
- Estirar cada tros de massa fins que quedi ben prima.
- Afegir el formatge ratllat a la meitat i tancar tota l'empanada ajuntant tots els seus extrems. Fer servir una forquilla per a tancar totes les unions o conatonades.
- És molt important que l'empanada estigui ben tancada per tal que quan la fregim no s'escapi el formatge. Es fregirà uns 30 segons per cada costat.
I ja la tenim preparada per a servir!!!
De petita jo també en menjava a casa!
ResponEliminaBoníssimes!!!
Els mestres t'enviem una forta abraçda i un petó!