- 180 Kg de farina
- 140 cl d'aigua
- 60 Kg de mantega
- 1/2 culleradeta de sal
- Oli per fregir.
ESTRIS:
- Bol
- Espàtula
- Cullereta
- Colador
- Màniga pastissera
- Paella
- Escumedora
PREPARACIÓ:
Posem una cassola al foc i afegim l'aigua deixant fins al punt d'ebullició, afegint mantega, sal i la farina remenant evitant que se facin grumolls. Traiem del foc i seguim remenant amb una espàtula fins que la massa estigui consistent. Deixem que es refredi una mica i posem en una màniga pastissera. Mentrestant posem a foc un cassó amb oli fins que agafi temperatura per coure els xurros.
Un cop fets els xurros preparem la xocolata a la tassa per acompanyar i bon profit!!!
TEMPS ESTIMAT DE PREPARACIÓ:
20-30 minuts
Molt bona feina!!! Xurros amb xocolata desfeta, deliciosos!
ResponEliminaEls mestres t'enviem una abraçada ben forta i un petó