dijous, 7 de maig del 2020

MICHELLE (1A): XURROS

INGREDIENTS:

  • 180 Kg de farina
  • 140 cl d'aigua
  • 60 Kg de mantega
  • 1/2 culleradeta de sal
  • Oli per fregir.


ESTRIS:

  • Bol
  • Espàtula
  • Cullereta
  • Colador
  • Màniga pastissera
  • Paella
  • Escumedora


PREPARACIÓ:
Posem una cassola al foc i afegim l'aigua deixant fins al punt d'ebullició, afegint mantega, sal i la farina remenant evitant que se facin grumolls. Traiem del foc i seguim remenant amb una espàtula fins que la massa estigui consistent. Deixem que es refredi una mica i posem en una màniga pastissera. Mentrestant posem a foc un cassó amb oli fins que agafi temperatura per coure els xurros.
Un cop fets els xurros preparem la xocolata a la tassa per acompanyar i bon profit!!!

TEMPS ESTIMAT DE PREPARACIÓ:
20-30 minuts



1 comentari:

  1. Molt bona feina!!! Xurros amb xocolata desfeta, deliciosos!
    Els mestres t'enviem una abraçada ben forta i un petó

    ResponElimina