- 300g d’ametlla ratllada
- Farina
- 6 ous
- Una llimona
- 300g de sucre
- Canyella en pols
- Mantega
- Un grapadet de pinyons
ESTRIS:
- Un bol
- Una vareta
- Una espàtula
- Un motllo
PREPARACIÓ:
- Trenquem els ous i els fiquem dintre d’un bol.
- Batem els ous i quan estan ven batuts afegim el sucre.
- Ho barregem tot molt bé.
- Seguidament afegim l’ametlla ratllada i continuem barrejant.
- A continuació afegim una mica de canyella en pols i una mica de ratlladura de llimona.
- D’altra banda, agafem la mantega i untem el motllo amb la mantega i espolvem amb la farina per a que no s’enganxi
- Aboquem la barreja al motllo. Amb l’espàtula ens ajudem per a que no ens quedi res al bol. Posem per sobre de la barreja uns quants pinyons.
- Agafem el motllo amb la barreja i la fiquem al forn uns 25 min a 200 ºC.
- Un cop passat els 25 min, la traiem del forn i la deixem refredar.
Un cop refredada ja està preparada per menjar. BON PROFIT !!!!!!
Als mestres els hi agrada molt la teva recepta!!!
ResponEliminaJa saps que li hauràs de fer una altra sense atmetlles per la Carme, jejeje.
Un petó molt fort i una gran abraçada.