INGREDIENTS: 2 patates mitjanes, 2 pastanagues mitjanes, 300 grams de carn de vedella, 1 llauna de pèsols, grec natural, julivert o celandro, sal, pebrot negre i cogombres petits.
PREPARACIÓ:
- Posa les patates (netes i amb pell) a coure a foc suau en una cassola amb aigua freda.
- Pela les pastanagues i afegeix-les a la cassola. Deixa-ho coure (patates i pastanagues) durant 25 minuts.
- Escorre l'aigua, deixa que es temperi tot.
- Reserva les pastanagues en un plat i pela les patates
- Pica la patata a dauets i les pastanagues talla-les al llarg. També talla els cogombres petits en trossets, també en dauets.
- Apila tots els trossos i talla perpendicularment fins a aconseguir trossets petits.
- Posa la patata, la pastanaga, i el cogombre afegint els pèsols .
- Incorpora el grec natural, barreja suaument i al final talles el julivert en trossets petits i el barreges.
- Prova, posa a punt de sal i serveix.
Hola Angelina! Tots els mestres estem molt contents d'haver rebut la teva recepta. Un petonet i una forta abraçada.
ResponElimina