dimecres, 25 de març del 2020

ROGER: "LAS TORRIJAS DE MI TÍA ABUELA"

INGREDIENTS: 1 barra de pa, 500ml. de llet, 3 ous, la pela d'una llimona, 200g. de sucre i 25 g. de canyella.
ESTRIS: 1 pinça, 1 paella, 1 bol, 1 plat i 1 safata fonda.
PREPARACIÓ:
1.- Talles el pa en llesques.
2.- Poses la llet calenta amb llimona al bol i els tres ous batuts en un plat.
3.- Passes les llesques per llet i ou fent servir les pinces.
4.- Després fregeixes el pa en una paella amb oli.
5.- Per últim, arrebosses el pa per sucre i canyella que tens barrejat a la safata.
BON PROFIT!!!

1 comentari:

  1. Quina bona pinta tenen les teves torrades de Santa Teresa. Els mestres tenim moltes ganes de tastar-les.
    Els mestres t'enviem una abraçada forta i un petonet!

    ResponElimina