divendres, 27 de març del 2020

JOSÉ I JUAN: PASTÍS DE PATATES AMB PERNIL I FORMATGE



INGREDIENTS: 4 patates pelades, 8 talls de pernil cuit, 8 talls de formatge, formatge ratllat, 2  ous, 200 ml de nata per cuinar, 100 ml. de llet, pebre negre, sal i oli.
ESTRIS: Bol per al forn, ganivet i forquilla.
PREPARACIÓ :
- Es posa una mica d´oli al bol
- Es pelen les patates i es fan rodanxes fines es posen al bol, desprès s’afegeix una mica de sal i pebre.
- A continuació s’afegeix 4 talls de formatge i a dalt 4 talls de pernil dolç.
- Es repeteixen el mateixos passos una vegada mes. 
- Es posa una fila de patates.
- Es baten els ous amb la llet i la nata i l´aboquem d´amunt de les patates i es posa al forn amb 180º C  durant 1 hora.
- Després es posa el formatge rallat i es deixa una mica mes al forn fins que estén daurades.      

Bon profit 😊

1 comentari:

  1. Que bé que us queda el davantal i el barret de cuiner! Provarem de fer el vostre pastís!
    Els mestres us enviem dues abraçades i dos grans petons, un per cadascun.

    ResponElimina