dimarts, 24 de març del 2020

BEGOÑA: ELS MEUS COQUETS


INGREDIENTS: 200gr de coco ratllat, 200gr de sucre blanc i 2 ous.

ESTRIS:  Una forquilla , un plat fondo , una safata de forn, paper antiadherent i un bol gran.

PREPARACIÓ: 
1.- Posem a la safata amb un tros de paper antiadherent i la deixem preparada per després.
2.- Trenquem els dos ous al plat fondo i els fem batre amb la forquilla enèrgicament.
3.- Fiquem el coco i el sucre a dins del bol, aboquem l’ou batut i ho barregem tot amb les mans fins aconseguir fer una masa homogènia.
4.- Agafem petites quantitats de masa i boletes de la mida d'una pilota de ping pong. Així que les anem fent, les deixem a sobre de la safata que hem preparat en un principi.
5.- A continuació, fiquem la safata a la reixa del mig del forn i deixem que es facin a una temperatura de 180ºC de 12 a 15 minuts.
6.- Quan estiguin daurats, ja estaran llestos per gaudir... Bon profit!

1 comentari: