dijous, 26 de març del 2020

JOSEPH: MASSA DE PIZZA


INGREDIENTS1000 gr. de farina de força, 250 gr. de farina de sèmola de blat, 2 culleradetes de sal, 20 gr de llevat, 5 cullerades de sucre, 5 cullerades d’oli i 825 ml. d’aigua tèbia.

PREPARACIÓ
1.- Amb la taula ben neta posem les farines, la sal i fem un forat al mig.
2.- En una gerra barregem el llevat, el sucre, l’oli i l’aigua. Ho deixem reposar una estona i ho aboquem al forat que hem fet a la farina.
3.- Ho amassem tot fins que estigui ben barrejat i fem una bola i la fiquem en un bol fins que doblegui el seu volum.
4.- Finalment repartim la massa a trossos (en funció del tamany de la pizza que volem fer). Agafem una de les masses fetes i comencem a fer la pizza amb els ingredients que més ens agradin.
5.- La resta de masses s'emboliquen en paper transparent i es guarden al congelador per tenir-les disponibles un altre dia.



3 comentaris:

  1. Els mestres estem molt contents de veure't cuinar i que ens hagis enviat tan ràpid la teva recepta. Fantàstic!
    Una forta abraçada i un petonet.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies mestres 😊! només una petita correcció de la recepta, com fem moltes masses perquè no ens posem per a una, són 1000 gr. és a dir, 1 quilo de farina de força, la resta en paper transparent al congelador per quan vulguem 👍🏻
    Petonets per a tots i teniu mota cura 🙏

    ResponElimina