dimarts, 31 de març del 2020

RAQUEL: XURROS


INGREDIENTS: 500g de farina, 1 culleradeta de sal,½ culleradeta de sucre, 1 got d’aigua tèbia, ½ culleradeta de bicarbonat i ½ litre d’oli.
ESTRIS: Bol, paella, cullera, màniga pastissera o bossa de plàstic, plat i tisores.

PREPARACIÓ:

  • Aboquem a un bol la farina, la sal, el sucre, el bicarbonat i l’aigua tèbia.
  • Remenem molt bé amb la cullera fins que quedi una barreja ben feta.
  • Després ficarem tota la barreja a una màniga pastissera o bé una bossa de plàstic (li haurem de fer un foradet petit a una cantonada).
  • Preparem l’oli a la paella i ho posem a escalfar, quan l’oli estigui ben calent podrem començar a fer els xurros abocant la barreja de la màniga directament a la paella fent espirals per que quedin separats i no una torta. 
  • Al cap d’una estoneta donarem la volta a l’espiral, quan estigui ben daurada ho posarem a un plat i tallarem amb les tisores.
Ja tenim els xurros!

1 comentari:

  1. I ara a esmorzar! Però cal acompanyar els xurros d'una bona xocolata desfeta!!!
    Un petó també per tu dels teus companys de cicle.

    ResponElimina