INGREDIENTS: 500g de farina, 1 culleradeta de sal,½ culleradeta de sucre, 1 got d’aigua tèbia, ½ culleradeta de bicarbonat i ½ litre d’oli.
ESTRIS: Bol, paella, cullera, màniga pastissera o bossa de plàstic, plat i tisores.PREPARACIÓ:
- Aboquem a un bol la farina, la sal, el sucre, el bicarbonat i l’aigua tèbia.
- Remenem molt bé amb la cullera fins que quedi una barreja ben feta.
- Després ficarem tota la barreja a una màniga pastissera o bé una bossa de plàstic (li haurem de fer un foradet petit a una cantonada).
- Preparem l’oli a la paella i ho posem a escalfar, quan l’oli estigui ben calent podrem començar a fer els xurros abocant la barreja de la màniga directament a la paella fent espirals per que quedin separats i no una torta.
- Al cap d’una estoneta donarem la volta a l’espiral, quan estigui ben daurada ho posarem a un plat i tallarem amb les tisores.
Ja tenim els xurros!
I ara a esmorzar! Però cal acompanyar els xurros d'una bona xocolata desfeta!!!
ResponEliminaUn petó també per tu dels teus companys de cicle.