dimecres, 25 de març del 2020

CARME: PA DE PESSIC DE IOGURT




INGREDIENTS: 1 iogurt de llimona, 3 ous, 1 sobre de llevat, 1 llimona. Les mesures dels següents ingredients seran agafades amb el iogurt buit: 1 iogurt de llet, 3 de farina, 2 de sucre i mig d'oli de girasol.

ESTRIS: un bol gran, la batedora, un ratllador, una espàtula de goma, la safata de forn, un motlle per pastissos i una cullera.

PREPARACIÓ:
1.- Aboquem el iogurt de llimona en un bol gran amb l’ajuda de la cullereta. No llencem l’envàs perquè ens servirà per mesurar la resta d’ingredients necessaris per fer la recepta.
2.- Trenquem els ous a sobre del bol i els posem amb el iogurt.
3.- Afegim al bol els ingredients següents: un iogurt ple de llet, tres de farina, dos de sucre, mig d’oli de girasol i un sobre de llevat.
4.- Ratllem la pela d’una llimona i la afegim al bol amb els altres ingredients.
5.- Ho barregem tot amb l’ajuda de la batedora fins aconseguir una massa fina i suau.
6.- Aboquem la barreja al motlle.
7.- Ho posem tot al forn a 180º uns 30 minuts aproximadament.
8.- Després caldrà deixar que es refredi. I ja el tenim fet, BON PROFIT!!!

1 comentari: