INGREDIENTS: 200 gr. de farina de rebosteria, un sobre de llevat químic, ½ culleradeta de
sal, 50 gr. d’oli, 30 gr. de sucre, 300 ml. de llet, 2 ous i manteca.
ESTRIS: Una batedora, un pot per batre, un recipient, una paella petita, un pinzell, un
cassó.
PREPARACIÓ:
1. Posem tots els ingredients al pot i ho barregem molt bé amb la batedora.
2. Aboquem la barreja en un recipient i ho deixem reposar a la nevera durant 10 minuts.
3. Posem al foc una paella petita i amb un pinzell li posem manteca.
4. Agafem la massa amb el cassó, la posem a la paella i, quan surtin bombolletes a la
superfície, li donem la volta fins que estigui daurada per l'altre costat. Ja tenim preparada
la crep...
BON PROFIT!!!
M'encanten les creps! Delicioses!!!
ResponEliminaEls mestres t'enviem un petó molt fort i una abraçada.