dilluns, 30 de març del 2020

NICOL: CREPS


INGREDIENTS: 200 gr. de farina de rebosteria, un sobre de llevat químic, ½ culleradeta de 
sal, 50 gr. d’oli, 30 gr. de sucre, 300 ml. de llet, 2 ous i manteca.

ESTRIS: Una batedora, un pot per batre, un recipient, una paella petita, un pinzell, un 
cassó.

PREPARACIÓ:

1. Posem tots els ingredients al pot i ho barregem molt bé amb la batedora.

2. Aboquem la barreja en un recipient i ho deixem reposar a la nevera durant 10 minuts.

3. Posem al foc una paella petita i amb un pinzell li posem manteca.

4. Agafem la massa amb el cassó, la posem a la paella i, quan surtin bombolletes a la 

superfície, li donem la volta fins que estigui daurada per l'altre costat. Ja tenim preparada

la crep...


BON PROFIT!!!

1 comentari:

  1. M'encanten les creps! Delicioses!!!
    Els mestres t'enviem un petó molt fort i una abraçada.

    ResponElimina