dijous, 26 de març del 2020

CAROLINA: EMPANADA GALLEGA



INGREDIENTS DE LA MASSA: 500 g farina, 130 g d'oli, 160 g de llet i 1 cullera de sal.
INGREDIENTS DEL FARCIT: tomàquet, ou dur, tonyina, pebrot vermell, carbassó i ceba.

PREPARACIÓ:
Elaboració de la Massa:
1.- S'agafa un bol, poses la farina i després la sal.
2.- Fas un forat al mig i poses la llet i després l'oli.
3.- Agafes un bol petit, trenques l'ou i ho barreges tot (l'ou es tira al mig).
4.- Quan estigui ben barrejat fas una bola.
5.- Ho deixes reposar entre 10 i 15 minuts.

Elaboració del farcit:
1.- Agafem la massa i la tallem en dos trossos.
2.- Tallem els ingredients del farcit i els barregem.
2.- Estirem la massa i fiquem el farcit a dins.
3.- La tapem amb l'altre massa.
4.- Agafem un ou i la pintem.
5.- Fem uns quants forats a la massa amb la forquilla i després ho posem al forn uns 15 a 20 minuts.


1 comentari:

  1. Moltes gràcies Carolina per la teva recepta. Que bé cuinar amb la Isabel!
    Segur que l'empanada estava boníssima!!!
    Una abraçada i un fort petó.

    ResponElimina