dilluns, 30 de març del 2020

MILAGROS: PA DE PESSIC MARBRE



INGREDIENTS250 grams de farina, 100 grams de sucre, 5 ous,120 ml. de llet, 50 grams de mantega, 1 culleradeta de sal i 8 grams de pols d'enfornar.

ESTRISUn bol gran. una batedora, una espàtula de goma, una safata de forn i un motlle per pastissos.

PREPARACIÓ:
1. Posa una mica de mantega al motlle, pots posar també paper de forn.
2. Separa els rovells i clares en bols diferents. Afegeix la sal a les clares i ho batim. A meitat del batut afegeix la meitat de sucre.
3. Aboca al bol dels rovells la llet i la resta de sucre.
4. Incorpora a la farina i pols i barreja bé fins que et quedi una massa homogènia. 
5. Escalfa la xocolata amb la mantega.
6. Incorpora a poc a poc les clares a punt de neu al rovells.
7. Incorpora la barreja de xocolata a la masa. 
8. Després de barrejar bé, tirem la massa al motlle amb l'ajuda de l'espàtula de goma.
9. Introdueix el motlle sobre de la safata del forn, a una temperatura de 175 graus durant 65 minuts.

BON PROFIT!


1 comentari: